Založ si blog

Ftáčnik do toho !

Po prehratej stávke o to, kto bude majstrom extraligy medzi pánom Ftáčnikom a pánom Rašim zametali obaja za pomoci vyzývavo odetých asistentiek ulice Bratislavy. Konkrétne Košickú ulicu, aké vtipné. A ako inak, samozrejme za prítomnosti médií.
Pán Ftáčnik, volili Vás aj rozumní ľudia a ja sám za seba Vás prosím, odpustite si nabudúce podobné šaškárne. Svedčia o tom, že strácate kontakt s reálnymi problémami Bratislavčanov. Na čistiace a upratovacie práce idú predsa z rozpočtu mesta nemalé finančné prostriedky. O tom, že sú vynakladané nie celkom efektívne svedčí aj fakt, že ste na dvadsiatich metroch vyzbierali vrece odpadkov. Ako ste sa sám pochválili. Ani Košiciam ani Bratislave neprinesie nič, keď si budú chodiť vzájomne zametať ulice primátori.
Vašej prípadnej obhajobe príliš nepomôže ani fakt, že nie ste jediný, kto po tomto lacnom nástroji komunálneho marketingu siahol. Toť pred voľbami sa išiel pretrhnúť istý Ing. Pekár od toho, ako upratoval ulice. Na margo toho sa žiada dodať, že by jeho voliči viac uvítali, keby urobil poriadok u seba na úrade. Voľby v Ružinove napokon vyhral. Aj vďaka agresívnej kampani postavenej na kritike rozhodnutí jeho predchodcu. No a hádajte, kto zostal na mieste vedúcej stavebného úradu. Áno, dôvere nového starostu sa teší tá istá pani, ktorej rozhodnutia vo svojej kampani tak tvrdo kritizoval. Len pre informáciu.

Pán primátor, stavte sa nabudúce o niečo rozumnejšie. Keď najbližšie vyhrá Slovan, urobte poriadok na magistráte.

www.clovekamesto.sk

Bratislavčania pozor ! Príležitosť aj pre necelebrity.

17.01.2013

Pomoc iným, prejav solidarity, dobročinnosť sú dnes doslova trendovou záležitosťou. Usporadúvajú sa plesy, aukcie, dražby, na ktorých sa zúčastňujú celebrity a ktorých výťažok ide na dobročinné účely. Dobročinnosť sa stáva efektívnym nástrojom v politickom a obchodnom marketingu. Sú obdobia v roku, keď sa na televíznych obrazovkách priam mihajú charitatívne [...]

Retrievera predsedu vlády napadol a usmrtil zúrivý pitbull – na takýto titulok budeme musieť čakať ?

23.08.2012

Výzva na prijatie zákona o chove bojových plemien predsedovi vlády Slovenskej republiky. Adresované Predsedovi Vlády SR – JUDr. Róbertovi Ficovi Dobrý deň, oslovujem Vás ako majiteľa psa a zároveň ako Predsedu Vlády tejto krajiny a politickej strany , ktorá má rozhodujúce slovo v Parlamente. Je veľmi smutné a tak to na Slovensku býva, [...]

Silikónové kozy vs zrútená budova: 1 – 0

02.07.2012

Bolo to obrovské šťastie, že nedošlo k skutočnej tragédii v podobe ľudských obetí. No ak už malo dôjsť k tomu,čo sa stalo, kde inde sa tak malo stať ak nie symbolicky v Ružinove, mestskej časti, ktorá sa stala vďaka tamojším úradníkom a zastupiteľstvu Eldorádom pochybných investorov. Bolo to šťastie pre investora, ktorému sa nečudujem – prišiel do krajiny, [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

maxim

Žijem a pracujem v Bratislave. Píšem o postrehoch zo života v našom meste. Od roku 2011 som členom občianskeho združenia *Človek a mesto*

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 31414x
Priemerná čítanosť článkov: 3927x

Autor blogu

Kategórie