Ftáčnik do toho !

13. mája 2012, maxim, Nezaradené

Po prehratej stávke o to, kto bude majstrom extraligy medzi pánom Ftáčnikom a pánom Rašim zametali obaja za pomoci vyzývavo odetých asistentiek ulice Bratislavy. Konkrétne Košickú ulicu, aké vtipné. A ako inak, samozrejme za prítomnosti médií.
Pán Ftáčnik, volili Vás aj rozumní ľudia a ja sám za seba Vás prosím, odpustite si nabudúce podobné šaškárne. Svedčia o tom, že strácate kontakt s reálnymi problémami Bratislavčanov. Na čistiace a upratovacie práce idú predsa z rozpočtu mesta nemalé finančné prostriedky. O tom, že sú vynakladané nie celkom efektívne svedčí aj fakt, že ste na dvadsiatich metroch vyzbierali vrece odpadkov. Ako ste sa sám pochválili. Ani Košiciam ani Bratislave neprinesie nič, keď si budú chodiť vzájomne zametať ulice primátori.
Vašej prípadnej obhajobe príliš nepomôže ani fakt, že nie ste jediný, kto po tomto lacnom nástroji komunálneho marketingu siahol. Toť pred voľbami sa išiel pretrhnúť istý Ing. Pekár od toho, ako upratoval ulice. Na margo toho sa žiada dodať, že by jeho voliči viac uvítali, keby urobil poriadok u seba na úrade. Voľby v Ružinove napokon vyhral. Aj vďaka agresívnej kampani postavenej na kritike rozhodnutí jeho predchodcu. No a hádajte, kto zostal na mieste vedúcej stavebného úradu. Áno, dôvere nového starostu sa teší tá istá pani, ktorej rozhodnutia vo svojej kampani tak tvrdo kritizoval. Len pre informáciu.

Pán primátor, stavte sa nabudúce o niečo rozumnejšie. Keď najbližšie vyhrá Slovan, urobte poriadok na magistráte.

www.clovekamesto.sk